شرکت نیتا صنعت هوشمند با متخصصینی مجرب منبع تغذیه اضطراری UPS را از طریق پروتکل SNMP با سایر دستگاههای موجود در محل، متصل میکند. این منبع تغذیه میزان ولتاژ ورودی و خروجی به دستگاههای شما را نشان داده و میزان شارژ باتری خود جهت تأمین برق در زمان قطعی و تعداد سیستمهایی که قادر به تأمین برق آنها میباشد را نشان میدهد. پیش از استعلام قیمت و مشاوره رایگان با متخصصان پیمانکاری برق ساختمان این مجموعه، پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را برای آشنایی بیشتر با دستگاه یو پی اس، مطالعه کنید.
برق اضطراری UPS چیست؟
Uninterruptible Power Supply که به اختصار UPS خوانده میشود یک منبع تغذیه بدون وقفه است که برای حفظ تغذیه برق پایدار برای دستگاههای الکترونیکی مانند کامپیوتر، سرور و شبکه استفاده میگردد. از دیگر وظایف UPS میتوان به ثابت نگه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس و جلوگیری از اختلالات و نوسان برق شهری اشاره نمود.
در زمان نوسانات ناگهانی برق، UPS مانع از آسیب رسیدن به دستگاههای الکترونیکی میشود و از آنها در برابر تغییرات ولتاژ حفاظت میکند.
درون یو پی اس یک باتری وجود دارد که در زمان قطع برق یا افت ولتاژ، به طور اتوماتیک و در مدت زمان 1 الی 2 ثانیه منبع تغذیه را از برق شهری به باتری انتقال میدهد که در این زمان کوتاه سیستم الکترونیکی متوجه قطع جریان برق نمیشود. همچنین هنگام نوسان، UPS برق خروجی را از نظر وجود هارمونیک، فرکانس و ولتاژ اصلاح مینماید.
اجزای داخلی UPS
UPS شامل اجزای داخلی زیر است:
باتری: بخش مهمی از UPS را تشکیل میدهد. باتریهای UPS، برای تأمین برق در صورت قطعی برق استفاده میشوند.
ترانسهای تغذیه: این ترانسها وظیفه تبدیل ولتاژ برق AC به DC را برعهده دارند.
مبدل برق: این قسمت برای تبدیل برق DC به AC استفاده میشود.
مدار کنترل: مسئول کنترل و مانیتورینگ وضعیت UPS است.
خنککننده: برای خنک کردن قطعات داخلی UPS کاربرد دارد.
صفحه نمایش: برای نمایش وضعیت UPS به کاربران استفاده میشود.
سوئیچهای خروجی: وظیفه توزیع برق به دستگاههای مختلف را برعهده دارند.
سوئیچهای ورودی: برای اتصال UPS به منبع برق اصلی استفاده میشوند.
انواع UPS
یو پی اسها از نظر عملکرد به سه دسته طبقهبندی میشوند.
آفلاین
زمان حفاظت این یو پی اسها 20 دقیقه است و امکان افزایش ظرفیت آنها وجود ندارد. UPS آماده به کار در حالت عادی از برق شهری استفاده میکند و در زمان قطع برق، وارد مدار شده و برق باتری را جایگزین میکند. به همین دلیل به آن یوپیاس با عملکرد کشیک انفعالی نیز گفته میشود.
بیشتر یوپیاسهای زیر ۱ کیلوولت آمپر از نوع آماده به کار هستند و تا 3 کیلو ولت آمپر تولید میشوند و از قیمت پایینی برخوردارند.
آنلاین
UPS آنلاین یا دابل کانورژن نسخه کامل شده آفلاین است که هم در زمان قطع برق هم در صورت بروز نوسان، برق مورد نیاز را از باتری تأمین میکند.
لاین اینتراکتیو
یوپیاس لایناینتراکتیو یا در تعامل با خط، در زمانهای عادی توسط یک ترانسفورماتور، ولتاژ خروجی را تثبیت میکند. این یو پی اسها برای دستگاههای حساس نظامی، آزمایشگاهی و… استفاده میشوند زیرا از حساسیت و کیفیت بالایی برخوردارند. اما در مقایسه با دیگر مدلها بازده کمتری دارند و مصرف داخلی، بسته به انواع آن 5 تا 10 برابر بیشتر از دیگر مدلهاست. با توجه به مصرف برق بالا و تولید حرارت داخلی بیشتر، عمر خازنهای الکترولیت و فنهای دستگاه کاهش مییابد بنابراین عمر کوتاهتری نیز دارند.
یو پی اس ها بر اساس ولتاژ
UPS ها بر اساس میزان ولتاژی که دارند، به دو دسته تقسیم میشوند:
یو پی اسهای مستقل از ولتاژ و فرکانس: در این UPS برای شارژ باتری، ولتاژ ورودی AC به DC و DC به AC تبدیل میشود که با نام مبدل دوبل نیز شناخته میشوند. هنگام قطع برق باتری از طریق اینورتر، برق را تأمین میکند و پس از اتصال مجدد برق عادی یا اضطراری، تغذیه اینورتر توسط یکسوساز انجام میگیرد و همزمان باتری نیز شارژ میشود.
برق ورودی و خروجی از یکدیگر مجزا شدهاند و مدار bypass تنها هنگام خطا، نگهداری یا تعمیر استفاده میشود. فرکانس در خروجی نسبت به ورودی قابل تغییر است بنابراین این یو پی اس از نظر ولتاژ مستقل میباشد.
یو پی اسهای مستقل از ولتاژ (VI): این نوع از یو پی اسها، ولتاژ خروجی کنترل شده دارند و لیکن فرکانس خروجی با فرکانس ورودی کاملاً تطابق دارد.
استعلام قیمت نصب، راه اندازی و تعمیر UPS
021-91306069
021-66920096
021-46148715
021-55106339
0919-2759951
(شرکت نیتاصنعت هوشمند)
پشتیبانی
0912-2544937 (مهندس دهقانیان)
0936-5954700 (مهندس امینی)