یکی دیگر از خدمات پیمانکاری برق شرکت نیتا صنعت هوشمند در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع تابلو برق ساختمانی و صنعتی میباشد، قبل از استعلام قیمت و مشاوره رایگان پیشنهاد میکنیم با مشخصات و ویژگیهای این تابلوها آشنا شوید.
تابلو برق چیست؟
تابلو برق، یک سیستم الکتریکی است که برای توزیع برق در یک ساختمان، کارخانه، یا هر محیط دیگری استفاده میشود. این تابلو برق شامل قطعات الکتریکی مانند قطعات کنترل، قطعات حفاظت، قطعات قدرت و قطعات انتقال داده است. تابلو برق به عنوان یک مرکز کنترل برای توزیع برق در یک ساختمان یا محیط دیگر عمل میکند و به کمک آن میتوان به طور امن و بهینه برق را توزیع کرد. تابلو برقها به دو دسته کلی تقسیم میشوند: تابلوهای توزیع و تابلوهای کنترل.
تابلوهای توزیع: این نوع تابلو برق برای توزیع برق در ساختمانها، کارخانهها، پارکینگها و محیطهای دیگر استفاده میشود. که شامل قطعات الکتریکی مانند مدارکنترل، مدار حفاظت و مدار قدرت است.
تابلوهای کنترل: این نوع تابلو برق برای کنترل و مانیتورینگ سیستمهای الکتریکی و الکترونیکی استفاده میشود. که دارای قطعات الکتریکی مانند PLC، HMI، سنسورها و اکتواتورها است.
انواع تابلو برق
تابلوهای برق بر اساس ولتاژ به سه دسته فشار ضعیف(LV)، فشار متوسط(MV) و فشار قوی طبقهبندی میشوند. ولتاژ تابلو برق فشار ضعیف زیر ۱۰۰۰ ولت است و تابلوIHD برق فشار متوسط از ۱۰۰۰ تا ۳۶۰۰۰ ولت تولید میشود. همچنین تابلو برق فشار قوی جریان برق با ولتاژ بیشتر از 36 کیلو ولت را ایجاد میکند.
انواع تابلو برق فشار ضعیف
تابلوهای برق فشار ضعیف از نظر کاربرد به صورت زیر تقسیمبندی میشوند:
- تابلوهای توزیع مسکونی
- تابلوهای فرمان موتوری
- تابلوهای بانک خازنی
- تابلوهای PLC یا کنترل صنعتی
- تابلوهای مارشالینگ
- تابلوهای توزیع صنعتی
تابلو برق ساختمان چیست؟
تابلو برق ساختمان، علاوه بر توزیع جریان برق به عنوان یک راهنما برای سیم کشی ساختمان نیز شناخته میشود. همچنین میتواند از سیستم برق ساختمان در برابر آسیبهای مختلف محافظت نماید. و شامل کنتورهای ساختمان، فیوزها، کلیدهای محافظ و چراغ های سیگنال است. تابلو برق ساختمان از نظر اندازه و قدرت برقی، به میزان مصرف برق ساختمان و تعداد دستگاههای الکتریکی که در آن ساخته میشود بستگی دارد.
تابلوهای برق داخل ساختمان به سه دسته طبقهبندی میشوند:
تابلو برق عمومی
این تابلو برق برای مکانهای عمومی ساختمان مانند حیاط، بام، پارکینگ و … در نظر گرفته میشود و تمام ساکنین به آن دسترسی دارند و معمولا در پیلوت نصب میگردند. همچنین منبع تغذیه سیستمهایی مانند آسانسو، اعلام حریق و موتورخانه است.
تابلو تقسیم واحد
پریزها و مدارهای روشنایی هر واحد از این تابلو تغذیه میشوند که جایگزینی برای جعبههای تقسیم پراکنده در ساختمانها قدیمی هستند. در این تابلو برق تغذیه روشنایی، سیم کشی، پریزهای برق و سامانههای جریانضعیف از یکدیگر جدا هستند تا در صورت خطا یا اتصال فقط همان بخش از مدار خارج شود. تابلو تقسیم واحد در آشپزخانه یا در ورودی ساختمان نصب میشود.
تابلو کنتور
محل تابلوی کنتور در ورودی ساختمان است و وظیفه تامین برق تمام واحدها و فضاهای مشترک ساختمان را برعهده دارد.
تابلو برق صنعتی چیست؟
درون محفظه تابلوهای برق صنعتی تجهیزات و قطعات کنترل برق نصب میشوند. که این محفظه از تجهیزات در برابر عوامل محیطی محافظت و از برق گرفتگی افراد جلوگیری میکند. معمولا تابلوهای برق صنعتی از کامپوزیت، فلز و پلی کربنات ساخته میشوند.
تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی مانند نمایشگرها، سوئیچها و دستگیره ها به طور منظم و به صورت عایق بندی شده دورن محفظه تابلو برق صنعتی قرار گرفتهاند تا افراد به راحتی کنترل و تعمیر آن را برعهده بگیرند.
انواع تابلو برق صنعتی
– تابلو های Metal Clad
– تابلو برق Swing
– تابلو های Metal Enclosed
– تابلو های Compartment Type
– تابلو برق کشویی (Withdrawable)
– تابلو برق های رک (Rack)
برای استعلام قیمت تابلوهای برقی و هزینه نصب آن با ما در ارتباط باشید.
شرکت نیتا صنعت هوشمند
021-66920096
021-91306069
021-46148715
021-55106339
0919-2759951
پشتیبانی:
0936-5954700 (مهندس امینی)